Брой мнения : 584 Join date : 21.04.2009 Age : 28 Местожителство : Over the rainbow
Аз съм... странно о.О Една, хм, приятелка ме избъзика здраво. Каза ми, че при нея имало момче и уж си чатих с него, когато ми предложи. И след час се оказа, че това била приятелката ми... Не ми е смешно.
Брой мнения : 584 Join date : 21.04.2009 Age : 28 Местожителство : Over the rainbow
Хорааа, имаме 932 мнения. Да се постараем да подминем 1000 преди да дойде следващата година! Пишете навскъде, флуудете, да вдигнем рейтинга на форума! Пишете в темите, правете нови, създавайте и пишете в чатовете! Хайде, размърдайте си пръститеее!
Ъхъ. Ето каво бях написала и изтърках.
Мда, заедно сме :/ Другата учебна година вече няма да е така обаче *сън* А пък моя се е сприятелил с един от съучениците ми о.О Ии миналата година един път в седмицата имахме часове в съседни класни стаи ;( А госпожата не ни пускаше в стаята и дръжеше заключено. Цяло голямо междучасие на коридора със съучениците и малкия ми брат... Забраивх да кажа, и че го познаваха.
Миналата година, докато ние чакахме оная да се дотътри брат ми минаваше с приятелите си или сам, и моите съученици го спираха, базикаха го, говореха си с него... Охх, супер много се ядосвах... Поне кошмарът свърши, сега поне не се засичаме.
Искам по-голям брат. Или по-голяма сестра. *въздъх*