Йей, някой пише туук!
Здравей!! (blu6) (smile ^^) Здрастии!
Приятно ми е,казвам се Криси:)) Дано мога да те наричам Ники...^^ Можеж, разбира се, наричай ме както искаш =)
А сега и да те питам нещичко... Ако въпросите ми са неудобни или лични,спокойно можеш да не отговаряш (tongueot)
1.Как запълваш времето си? Ами, зависи. Ако има ток с телевизия и компютър xD И списания, сладолед, приятели.
2.Брат ти по-голям ли е от теб или е по-малък? Аз имам по-голяма сестра и ме влудява понякога... хD По-малък ); Аз пък си мечтая за по-голяма сестра о.О
3.Каква искаш да станеш (Професия,ест),когато порастнеш? :)) Ами... Лигаво хеликоптер xD Иначе... Мисля да стана вътрешен дизайнер.
4.За какво мечтаеш? ^^ За шоколад, за сладолед. Да съм известна. Да летя. За Едуард. За много неща.
5.В момента искаш...? =)) Едуард. И... в момента искам времето да мине много бързо до понеделник ^^
6.Ако можеш да си избереш страна,която да посетиш,тя ще е...? Защо тази страна? Ами... Точно една, не знам. Иксам Америка, Англия, Уелс, Египет. Защото... Ами, много хора искат Америка и аз покрай тях xD Англия, защото... Тази година учихме по английски нещо за Англия и ми се стори интересна. А пък Уелс, заради онзи град с ужасно дълго име xD Египет заради пустинята и пирамидите. А и звучи чалнато *рофл*
Е,това е от мен,дано не съм прекалено нахална... Не, си, спокойно. Чао (: